1
Evropske lige

Zvezdi nije valjao, a sada vredi četiri miliona evra (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.14 u 23:54

Šta ti je život ili još bolje – loša procena. Crvenoj zvezdi Bruno Mezenga nije valjao i posle šest meseci ga vratila u Flamengo, a ovaj fudbaler je sada pred potpisivanjem ugovora vrednog 4.000.000 evra.

mezenga

Crveno-beli su ga se odrekli pre tri sezone, a ovaj momak je sad na pragu transfera u Bešiktaš. Turski klub nudi Akhisaru milione za brazilskog napadača…

Mezenga je u Zvezdi proveo samo šest meseci i na 18 mečeva postigao pet golova. Na Marakani nisu bili zadovoljni njegovim igrama, pa je vraćen Flamengu.

A jedan od njegovih pet golova u crveno-belom dresu izgledao je ovako:

Kad već nije u Srbiji, ovaj 25-godišnji momak je procvetao u Turskoj. Odlaskom u Orduspor, a zatim u Akhisar, preporučio se Bekšitašu. S 11 golova prošle sezone preporučio se novom klubu, pa se očekuje da tandem Mezenga-Demba Ba, koji je stigao iz Čelsija, izleče neefikasnost istanbulaca.

NIje dobio adekvatnu šansu da se dokaže u crveno-belom dresu Beograđana, ali sada u crno-belom hoće.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

  1. Malo ste preterali sada. Mezenga je kvalitetan igrač za rotaciju u prvenstvu, ali daleko od toga da će on biti standardan u tom sistemu, on je odličan za rezervnog napadača, kada odmaraju one iz prvih 11, on je prvi sledeći koji ulazi u igru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter