0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

Zvezda novcem plaća Dangubićev transfer, ništa u ‘naturi’

Objavljeno: 03.08.14 u 16:28

Tokom dana se pojavila informacija da je Crvena zvezda deo transfera Nemanje Dangubića Mega Vizuri platila u „naturi“ odnosno klubu iz Zemuna je navodno dozvoljeno da trenira u halama u Železniku i na Čukarici, međutim sa Malog Kalemegdana su vrlo brzo demantovali tu vest.

Nemanja Dangubic

Crveno-beli su potvrdili da su celokupan transfer isplatili u novcu i da on čak ni za ovdašnje prilike nije astronomski, bez otkrivanaj o kolikoj sumi se radi.

Mega se našla u problemu nakon okončanja saradnje sa Vizurom pošto sada nema gde da trenira, a kao idealno rešenje spominju se dvorane Basket lenda i FMP-a u Železniku, ali čak i da dođe do dogovora to neće imati veze sa Dangubićevim transferom, već će klub iz Zemuna plaćati korišćenje.

Podsećamo da je Dangubić nedavno potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom uz opciju da na kraju svake sezone može da ode u NBA odnosno u San Antonio koji ima prava na njega nakon ovogodišnjeg drafta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter