0
Košarka

Vlasnik Minesote potvrdio: Kevin Lav će biti trejdovan

Objavljeno: 03.08.14 u 08:35

Vlasnik Minesote Timbervulvs, Glen Tejlor, u svom poslednjem intervjuu priznao je da taj klub ne može da zadrži Kevina Lava u svojim redovima.

Kevin-Lav

On je potvrdio ranije objavljenu informaciju da je Kevin Lav podneo zahtev za trejdom i da će, pre početka naredne sezone, napustiti „Vukove„.

„To je neizbežno da se desi, Kevin Lav je prilično jasno kazao šta želi da uradi. Mislim da, kada treba da se trejduje neko kao što je Kevin, a kada to kažem mislim na Ol-star igrača, onda u timu morate imati nekoliko igrača koji su spremni da zauzmu njegovo mesto“, kazao je vlasnik Timbervulvsa, Glen Tejlor .

On se potom osvrnuo i na postojeći roster Minesote:

„Naš generalni menadžer Flip Sanders je sagledao situaciju i kvalitet igrača, zna koliko možemo u ofanzivi. Napravio je kvalitetan tim. Defanzivno naš tim će sigurno postati bolji, tako da verujem da su to područja u kojima će tražiti napredak“, kazao je Tejlor.

Kevin Lav će biti trejdovan u Klivlend Kavalirse za dvojicu prvih pikova sa poslednja dva drafta, Endrua Viginsa i Entonija Beneta, prenosi nbaserbia.com.

Ipak, zbog pravila u NBA ligi ovaj trejd neće moći da bude kompletiran pre 23. avgusta zvanično, jer je Vigins nedavno potpisao svoj ruki ugovor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter