0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Podmlađujemo tim, biće pojačanja

Objavljeno: 03.08.14 u 10:11

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da su crveno-beli u narednu sezonu odlučili da uđu sa mladim i talentovanim igračima.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Šef crveno-bele struke, osvrnuo se na nedavne promene u klubu i skorašnje odlaske nekolicine igrača:

„Generalno bi bilo najbolje da je tim napravljen odmah nakon sezone, ali okolnosti su takve kakve su. Pokušaćemo da u najbržem roku uradimo najbolji mogući posao. Čeka se da prvo igrace odaberu i selektiraju NBA timovi, pa posle njih najbogatiji evropski, pa tek onda na red dolazimo mi, koji smo u najjačem evropskom takmičenju“, kazao je Radonjić, a prenosi „Mondo“.

Radonjić se potom osvrnuo i na nedavni potpis Demarkusa Nelsona sa grčkim PAO:

„Demarkus je neko ko je svojim odnosom, radom i posvećenošću i zaslužio da napravi takav, izuzetno kvalitetan angažman, da potpiše vrlo vredan ugovor u Panatinaikosu i iskreno mu želim sve najbolje. Pokušaćemo da angažujemo igrača koji ima karakteristike nešto drugačije, ali situacija je zaista izuzetno kompleksna, jer osim NBA timova i velike želje igrača da se tamo okušaju, za njih su zainteresovani i klubovi koji su značajno finansijski jači i od nas i koji će iskoristiti to“, jasan je trener Zvezde.

Trener Zvzede ne krije da je plan tima s Malog Kalemegdana formiranje mladog tima:

„Jasno da nam je opredeljenje da napravimo izrazito mlad tim, koji će iz mladosti, ali i velikog talenta crpeti energiju. Formiranje i uigravanje takvog tima iziskivaće strpljenje. Biće i oscilacija tokom sezone, ali verujem da ćemo sa svojim novim kapacitetima biti kvalitetni na svim frontovima. Verujem i da ćemo biti zadovoljni. Naravno, mnogo toga će zavisiti i od igrača koji će tek biti angažovani“konstatovao je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter