0
Ostali sportovi

Bekrić u Kragujevcu istrčao rezultat sezone

Objavljeno: 03.08.14 u 21:32

Kragujevac je bio domaćin Ekipnog prvenstva Srbije za seniore i seniorke. Kiša ovoga puta nije pokvarila atletski događaj, dan je bio sunčan i atletičari su ostvarili odlične rezultate.

Emir-Bekric

Još jedan član reprezentacije Tamara Marković (CZB) ostvarila je normu za Evropski šampionat u Cirihu na 400m istrčavši trku za 53.21.

„Zaista sam presrećna što sam uspela da istrčim normu. Bila sam spremna, a danas su se konačno sve kockice poklopile. U Cirihu se nadam novom ličnom rekordu“, rekla je Tamara.

Vedran Samac (RKG)  još jedanput je pokazao izvrsnu formu pred EP u Cirihu i bacio koplje 78.44 metra, dok je Tatjana Jelača (CZB) bacila 60.65m i takođe zauzela prvo mesto.

Na 400m Emir Bekrić (PBG)  istrčao je najbolji rezultat u sezoni 46.83.

Asmir Kolašinac (PBG) zauzeo je prvo mesto sjajnim hicem od 20.54 metara, što nam obećava odlično takmičenje na Evropskom prvenstvu.

Na 110m prepone Milan Ristić (PBG) bio je prvi sa 14.15.

U ukupnom plasmanu pobednik u ženskoj konkurenciji bio je Atletski klub „Crvena Zvezda“ sa 9 710 bodova, drugo mesto zauzeo je AK „Proleter“ sa 9 087 bodova, a treće mesto pripalo je AK „Partizan“ sa 6 608 bodova.

U muškoj konkurenciji pobedio je Atletski klub „Radnički“ iz Kragujevca sa 10 835 bodova. Drugo mesto pripalo je AK „Partizan“ sa 10 433 bodova, a treće mesto AK „Crvena Zvezda“ sa 9 449 bodova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter