6
Domaći fudbal

Najlepše TV lice Srbije: U Zvezdi bih kuvala i prala veš, samo da uzmemo titulu

Objavljeno: 02.08.14 u 12:49

Jedna od najlepših srpskih voditeljki, po mišljenju dela javnosti, lice Prve televizije, Aleksandra Gudelj, izjavila je da bi bila spremna da pere veš, kuva i uradi sve što je potrebno, ukoliko bi to Crvenoj zvezdi pomoglo da se domogne šampionske titule.

FK-Crvena-zvezda-GRB

„Ako će igračima stimulans da nižu pobede biti da im Aleksandra Gudelj kuva, ja ću doći sa šerpama i loncima na “Marakanu” i kuvati im. Svima, počev od Terzića, do igrača. Pozvaću i svoje koleginice da se priključe akciji. Improvizovaćemo neku kuhinju na “Marakani”, donećemo šporet“, rekla je Aleksandra Gudelj, za list „Informer“.

Ona je nastavila držei isti tonalitet:

„Neće mi biti problem čak i da im perem dresove na ruke, samo da Zvezda uđe u kvallifikacije za Ligu šampiona, a ne da samo igramo ovu našu beton ligu“, kazala je pasionirana navijačica crveno-belih.

„Da se ja pitam, Zvezdu bi trebalo privatizovati, jer tu vidim jedino rešenje. Mnogo se nerviram zbog stanja u klubu i jedva čekam da se nešto reši. Dotakli smo dno dna“, poručila je Aleksandra koja je ranije kazala da „uspavljuje decu pevajući im navijačke pesme Delija“.

Aleksandra-Gudelj-Facebook

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Ova je prelepa, a za vašu Maru Kilibardu konkurišu samo 1.95+, a za Sandru ali baš svi, ima više plastike od vaših stolica za koje ste žickali !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. „Uspavljuje decu pevajući im navijačke pesme Delija“. Toliko podižu i pokreću da i deca zaspe uz njih… 😀 p.s. Obzirom da bi, kako kaže, sve uradila, može igrače da motiviše i na bolji način, umesto da kuva. :)))

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter