1
Košarka

FOTO: kkpartizan.rs

Milutinović: Ne brinem što Partizan nema novca, Vujošević je među najvećim trenerima ikad

Objavljeno: 02.08.14 u 09:34

Novi košarkaš Partizana i bivši igrač Crvene zvezde, Andrija Milutinović, ima izuzetno pozitivno mišljenje o šefu struke beogradskih crno-belih, Dušku Vujoševiću. On je presrećan što je dobio šansu da u taboru „večitog rivala“ bivšeg kluba pokaže svoj talenat.ž

FOTO: kkpartizan.rs
FOTO: kkpartizan.rs

Momak koji je juče zvanično postao član crno-bele porodice presrean je na drugoj šansi, koju je, kako je kazao, „na neki način i zaslužio“:

„Imam osećaj da sam na neki način zaslužio drugu šansu. Radio sam vredno, uvek bio pošten prema sebi, radu i terenu. Sve oko košarke radio sam pošteno“, kaže ovaj 24-godišnji košarkaš koji je spreman da odgovori na dve pozicije: bekovskoj i niskog krila.

Milutinović je nakon toga u superlativima govorio o treneru Dušku Vujoševiću koji je i sam u pozitivnom svetlu komentarisao dolazak bivšeg igrača Zvezde:

„Izuzetno mi je drago što sam dobio poziv Partizana. Svaki igrač želi da bude u ovom klubu kako bi napredovao. Ja ću se uvek truditi da dam svoj maksimum. Pre svega imam ogromnu želju da radim sa Duškom Vujoševićem. Ljudi dobro znaju šta mislim o njemu, da je on jedan od naših najvećih trenera svih vremena. A postoji i motiv da se iskupim. Kada sam potpisao, bio sam presrećan da sam konačno u Partizanu“, smatra Milutinović.

Novi igrač crno-belih ne krije da se obradovao u onom trenutku kada je čuo da će potpisati za Partizan:

„Još kada sam bio u FMP-u, čuo sam da trener Vujošević ima lepo mišljenje o meni. Spletom okolnosti, fuzija FMP-a i Zvezde onemogućila je da tada dođe do saradnje. Samim tim što sam čuo te priče, srećan sam što sam konačno ovde. Izuzetno cenim Vujoševića i kada je krenula priča, samo sam želeo da se što pre završi“, naglašava Milutinović.

Iako se njegov novi klub nalazi u teškoj materijalnoj situaciji, Milutinović kaže da to nije predmet njegovih briga:

„Ni najmanje ne brinem o novcu. U Zvezdi nisam igrao, u Ljeidi je bilo preživljavanje. Pare su u ovom trenutku najmanje bitne. Posebno s obzirom da smo u Srbiji, sve je jeftinije, tu su porodice… Znam kakva je situacija, ali Partizan nudi rad, igru, napredak. I još mnogo toga“, podvukao je Milutinović, prenosi „Sportski žurnal“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter