0
Evropske lige

Kolarov ponovo strelac, Siti ponovo poražen na penale (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.14 u 23:33

U prvom meču 3. kola grupe B na međunarodnom kupu šampiona koji se održava u SAD ekipa Olimpijakosa je posle boljeg izvođenja penala savladala Mančester Siti sa 7:6 (2:2).

Aleksandar Kolarov

Kao i u meču protiv Liverpula „građani“ dva puta stizali do prednosti, protivnik je dva puta poravnavao i na kraju su poraženi u penal seriji. Prvaka Engleske do početne prednosti lepim golom doveo je Stevan Jovetić u 35. minutu, ali samo dva minuta kasnije izjednačio je Dijamantakos.

Ponovo je strelac za Siti bio i Aleksandar Kolarov koji je u 53. minutu još jednom bio siguran izvođač penala, ali je ponovo kratko trajala predsnost ekipe Manuela Pelegrinija pošto je izjednačio Vlahodimos u 66. minutu. Kako više nije bilo pogodaka u penal seriji bolji su bili Grci, a odlučujući penal promašio je Majka Ričards koji je prebacio gol tima iz Pireja.

Ceo meč za „prošarani“ sastav Mančester Sitija odigrao je Aleksandar Kolarov, dok Matija Nastasić nije bio u planu za današnju utakmicu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter