0
Evropske lige

Falkao zaigrao posle šest meseci

Objavljeno: 02.08.14 u 17:53

Fudbaler Monaka i kolumbijske reprezentacije Radamel Falkao je, posle 193 dana pauze zbog povrede kolena, zaigrao. Falkao se ušao na teren u 72. minutu utakmice protiv Valensije na Kupu Emirata, zamenivši Bugarina Dimitrova Berbatova. Pomogao je svojoj ekipi da izvuče konačnih 2:2.

Falkao

Popularni „Tigar“ povredio se krajem januara u meču Kupa Francuske protiv Monsa, kada je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena.

Iako se činilo da oporavak ide ubrzanim tempom, nije uspeo da se oporavi za Mundijal u Brazilu, pa je prvu utakmicu odigrao protiv Valensije.

Kneževi su poveli posle pola sata na stadionu Arsenala, kada je Vezo postigao autogol. Samo sedam minuta kasnije Španci su izjednačili, a svoju mrežu ovoga puta zatresao je Rikardo Karvaljo.

Slepi miševi bili su bolji rival u drugom delu igre i uspeli su da stignu do vođstva preko Paka Alkasera, u 69. minutu. Falkao je ušao nekoliko minuta kasnije, a saigrač Okampos poklonio mu je pogodak na povratku.

U drugom meču Kupa Emirata sastaju se domaćin Arsenal i Benfika.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter