0
ATP

Đokoviću strašan žreb na Rodžers kupu (FOTO)

Objavljeno: 02.08.14 u 16:21

Novak Đoković je prisustvovao žrebu za Rodžers kup i prokomentarisao da ima užasan raspored. Prvi meč će odigrati protiv Radeka Štepaneka ili Gaela Monfisa, a već u četvrtfinalu mogao da igra protiv Endija Marija.

Nole5

Francuz još nema pobedu protiv prvog igrača sveta, dok je Čeh samo jednom tokom 12 okršaja savladao Đokovića. Turnir će propustiti prošlogodišnji šampion Rafael Nadal, zbog povrede ruke, ali prvi igrač sveta nije bio previše srećan prilikom žreba i što će mu posao biti lakši, jer za rivala neće imati najvećeg konkurenta.

Tokom žreba se Đoković rukama uhvatio za glavu, jer bi već u četvrtfinalu mogao da igra protiv Endija Marija, dok su mu potencijalni rivalu u finalu Rodžer Federer ili Kanađanin Miloš Raonić.

– Strašan žreb. Mnogo vam hvala – našalio se Đoković.

Srbina očekuje američka turneja posle pauze koju je napravio posle trijumfa na grend slemu u Londonu.

– Trofej koji sam osvojio na Vimbldonu mi je dao vetar u leđa, podigao samopouzdanje. Nadam se da ću to preneti na teren tokom naredne nedelje. Nisam igrao meč na tvrdoj podlozi još od finala Majamija. To je razlog zašto sam došao ranije u Toronto. Jedno je kada trenirate, dok su zvanični mečevi nešto sasvim drugo. Radujem se startu turnira, iako je žreb za mene bio užasan – rekao je Novak za tamošnje medije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter