0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Brašanac: Uz Grobare idemo dalje

Objavljeno: 02.08.14 u 10:20

Centralni vezni igrač Partizana, Darko Brašanac, uveren je da crno-beli tim može dDarko Brašanaca preskoči predposlednju prepreku na putu ka grupnoj fazi Liga šampiona zvanu Ludogorec.

STARSPORT
STARSPORT

U razgovoru za list „Sportski žurnal“ Brašanac ne krije da bugarski predstavnik poseduje kvalitet, što je, kako smatra on, i dokazao na prvom meču:

„Ludogorec je dokazao kvalitet. Utakmica prepuna ritma, borbe, na kraju 0:0, obe ekipe imaju šansu za prolaz. Očekujem pun stadion u revanšu i da ćemo uz pomoć Grobara ispuniti cilj i plasirati se u plej-of za Ligu šampiona“, kazao je Darko Brašanac.

On je dodao da je, posle svega viđenog u prvih 90 minuta, ipak zadovoljan rezultatom:

„Zadovoljan sam rezultatom, u početku smo imali baš dosta šansi da povedemo i da se to dogodilo bilo bi nam znatno lakše. Dobar rezultat, kao što smo rekli – sve osim poraza je zadovoljavajuće“, smatra Brašanac.

Ovaj momak je već na početku meča zaradio žuti karton, ali to nije umanjilo njegovu želju na terenu:

„Nisam pao posle kartona, nisam izgubio borbenost jer nisam razmišljao o tome. Na sreću, nisam došao u situaciju da pocrvenim“, istakao je veznjak crno-belih.

On se osvrnuo na šansu koju je propustio na startu meča:

„Štoper je pogrešio, poklonio mi je loptu, hteo sam da ga izbacim, malo mi je otišla, vratio sam je Saši Iliću, imao je dobru šansu, ali nije je dobro zahvatio. Imali smo posle još dve prilike, na žalost, nismo ih iskoristili“, kazao je fudbaler „Parnog valjka„.

Kada je reč o njegovoj igri, Brašanac poseduje samopouzdanje koje je preduslov kvalitetnih partija:

„Dobro se osećam, imam odličnu saradnju sa saigračima. To su sve vrhunski fudbaleri, profesionalci. Pokazali smo da smo organizovana ekipa i kad se čini da nas je protivnik stisao mi ne paničimo. Nismo dozvolili Ludogorecu da nam stvori šansu iz izrađene akcije, ako ih je i bilo to je plod prekida, eventualno greške“ podvukao je Darko Brašanac.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter