2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Alarm: haos u Zvezdi, najvećem srpskom klubu preti kolektivni štrajk!

Objavljeno: 02.08.14 u 10:01

Tokom jučerašnjeg dana u javnosti se pojavila informacija da bi u ponedeljak u klubu iz Humske moglo da dođe do kompletne obustave rada. Nije dugo prošlo, a istom merom odlučili su da se za svoje zarade bore i u – Crvenoj zvezdi!

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kako piše „Sportski žurnal“, na Marakani je upaljen alarm, situacija je kritična, a najnovija dešavanja u Ljutice Bogdana samo potvrđuju haotično stanje.

Radna zajednica crveno-belog tima najavila je da će u četvrtak obustaviti rad ukoliko se, barem deo duga ne bude uplatio na račune zaposlenih.

Nedavno je na Marakani održan sastanak radne zajednice sa novom upravom predvođenom Zvezdanom Terzićem, međutim, okupljanje zaposlenih nije dovelo i do pronalaska rešenja. Upravo to je, navodi se, glavni razlog zbog kojeg će Zvezdini radnici na ovaj radikalan način pokušavati da dobiju ono što im pripada – plate.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter