in , , ,

Kobi Brajant bez milosti, demolira momka u 1 na 1 (VIDEO)

Da je ljuta otrovnica „Crna Mamba“ originalni košarkšaki predator, to je odavno poznatom. U ostalom, „nakit“ u vidu pet šampionskih prstenova govori sam za sebe.

Kobi Brajant

Takmičarski duh zvezde Los Anđeles Lejkersa Kobija Brajanta, barem kako kažu svi oni koji su ga upoznali uključujući i legendarnog Fila Džeksona, prevazilazi puku želju za pobedom kod običnog čoveka.

Momak koji se najbolje može opisati rečima: „rođeni pobednik“ još jednom je dokazao svoje odsustvo svake vrste emocije onog trenutka kada se pojavi na terenu, piše specijalizovani portal „nbaserbia.com“.

Naime, Kobi Brajant se trenutno nalazi u Kini u kojoj prmoviše NBA ligu pošteno zarađujući „cirkavicu“ od sponzorskih ugovora s kompanijom „Najk„. Kao deo aranžmana u Kini, Kobi je bio u obavezi da sa lokalnim košarkašima odmeri snage i oproba se u igri 1 na 1 na basket terenu.

Iako je, naravno, reč o basket partijama koje nemaju takmičarskog značaja, Kobi nije pokazao nikakav voljni momenat da svojim rivalima pruži to zadovoljstvo i pusti ih mu ubace koji koš.

A u napadu? Kobi je radio ono što radi i obično: terorisao je svakog od njih. Pogledajte, uživajte u magiji „Crne Mambe„…

Kobi nije imao problema ni kada je igrao sa više momaka, svakog je ispratio poniženog…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Zainteresovanih kupaca ima i za Crvenu zvezdu i Partizan

Kakva čast – nije defanzivac, ali je nasledio Pujolovu ‘peticu’