2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda u novom problemu: Lalatović se brine oko registracije fudbalera

Objavljeno: 31.07.14 u 10:38

Nevolje već neko duže vreme nikako ne zaobilaze Marakanu. Klub egzistira na principima metafizike, a ni kraljevi iluzije poput Dejvida Blejna ili pionira Hudinija preko legendarnog Dejvida Koperfilda ne bi uspeli da održe klub najtrofejniji srpski klubu u horizontalnom položaju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Očajna finasijsja situacija zabrinjava i trenera crveno-belih, Nenada Lalatovića. Zvezda ovog leta jeste dovela mnogo novih lica u klub, međutim, nakon kraja priprema u Sloveniji postavlja se novo pitanje: hoće li uspeti da ih registruje.

Da nevolja bude veća, start JSL se primakao, a u prvom kolu crveno-bele očekuje megdan sa niškim Radničkim.

Moramo najpre da vidimo da li ćemo uspeti da registrujemo nove igrače, nadam se da će imati pravo da se pojave na terenu. Lomim se oko jednog do dva imena, 90 odsto tima za Radnički znam“, istakao je trener Crvene zvezde Nenad Lalatović prenosi „Sportski žurnal“.

Zvezda je tokom letnja pauze angažovala čak sedmoricu fudbalera, a Lalatović to ne vidi kao problem:

Želeo sam samo jaku konkurenciju, nisam gubio optimizam. Verujem u igrače. Umorni su, trenirali su četiri nedelje dva puta dnevno, izgubili u putu šest dana. Tražio sam pojačanja, dobijam ih polako. Moramo da budemo strpljivi“, podvukao je šef struke tima iz Ljutice Bogdana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Koji ste vi kraljevi…prvo, verovatno ste mislili na vertikalni položaj a ne horizontalni a drugo ne igraju prvo kolo sa Kragujevačkim nego Niškim radničkim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter