0
Košarka

FOTO: kkcrvenazvezda.rs

Zvezda poželela dobrodošlicu Nemanji Dangubiću!

Objavljeno: 31.07.14 u 12:24

Posle Nikole Kalinića u redove crveno-belih stigao je i Nemanja Dangubić. On je sa Zvezdom potpisao trogodišnji ugovor sa mogućnošću da uz dobru finansijsku ponudu klub napusti i posle druge sezone. 

FOTO: kkcrvenazvezda.rs
FOTO: kkcrvenazvezda.rs

Dangubić je karijeru započeo u vršačkom Hemofarmu, a od 2012. godine bio je član Mega Vizure. Prošle sezone je u dresu Mege prosečno beležio 9,6 poena i 3,5 skokova i 2 asistencije po meču.

Na ovogodišnjem NBA draftu izabran je od strane Filadelfije kao 54. pik, ali je odmah potom trejdovan u redove aktuelnog šampiona NBA lige San Antonija.

Bek Srbije ostavio je odličan utisak na kampu u Trevizu ovog leta, gde je izabran za MVP posle odlične partije i 23 ubačena poena. Odlikuju ga sjajne fizičke predispozicije i neverovatan odraz od 94 centimetara iz mesta.  

“Dangubić je i prošlog i ovog leta bio na širem spisku reprezentacije, a sa mlađim reprezentativnim selekcijama nanizao je nekoliko uspeha. Sa selekcijom do 19 godina je 2011. osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu, a istog leta se i sa reprezentacijom do 18 godina okitio srebrnim odličjem na Evropskom prvenstvu.

Nemanji Dangubiću želimo dobrodošlicu u redove Crvene zvezde Telekom“, navodi se na sajtu kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter