0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Bivši igrač Zvezde: Naravno da želim u Partizan!

Objavljeno: 31.07.14 u 10:09

Juče je u javnost procurela informacija da se nekadašnji igrač Crvene zvezde Andrija Milutinović nalazi na pragu dogovora sa beogradskim Partizanom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naravno, ova vest podigla je dosta prašine, a da se ne dimi bez razloga potvrdio je i sam Milutinović koji ne krije da bi bio presrećan da obuče crno-beli dres:

„Naravno da postoji želja da igram za Partizan. Svakom igraču, posebno mladom, želja je da obuče crno-beli dres. Svi znamo šta taj klub predstavlja i kakve uspehe pravi kako kod nas, tako i u Evropi“, rekao 24-godišnji Milutinović, prenosi list „Informer“.

On je rekao da je iz medija saznao da postoji mogućnost da pojača tabor „večitog rivala“ njegovog bivšeg tima:

„I ja sam kao i ostali video vest da prelazim u Humsku. Potom sam pozvao svog agenta koji mi je rekao da je razgovarao sa predstavnicima Partizana, ali da još ništa nije dogovoreno. Toliko znam u ovom momentu“, dodao je Milutinović, koji je pre oko godinu i po dana raskinuo ugovor za crveno-belima“, kazao je Milutinović.

Nakon toga se osvrnuo na svoju neuspešnu epizodu u dresu Crvene zvezde u kojoj se konstatno nalazio u senci:

„Nisam igrao u Zvezdi jer mi nisu dali. Neću da komentarišem tu poslednju sezonu. To je biznis i nisam mogao da utičem na to. Život ide dalje i više se ne osvrćem na to“, podvukao je Andreja Milutinović.

On je i u prvoj izjavi na ovu temu potvrdio da namerava da pojača crno-bele.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter