0
Evropske lige

Vidić pretrpeo poraz s Interom od bivših saigrača iz Junajteda (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.14 u 10:42

Tokom prethodne noći fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su, u prijateljskom susretu, ekipu milanskog Intera rezultatom 5:3 nakon izvođenja penala posle 0:0 u regularnom delu.

Vejn-Runi-Mačester-Junajted-VS-Inter-ibtimes-com

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester Junajteda Nemanja Vidić, po prvi put nakon selidbe sa Old Traforda na San Siro, ukrstio je koplja sa bivšim saigračima.

U maniru jednog od najboljih defanzivaca planete, što Vidić već godinama unazad defakto i jeste, srpski fudbaler je dirigovao defanzivom svog tima koja nije primila pogodak tokom regularnog dela meča.

Nemanja Vidić je izašao sa terena u 73. minutu meča, a na travnati tepih je uemsto njega ušao Andreoli. Solidan meč upisao je i drugi  Srbin iz dresa italijanskog kluba, Zdravko Kuzmanović, koji se takođe našao u startnih 11.

On je u 54. minutu imao ozbilnu priliku da pošalje loptu iza leđa golmana Junajteda, De Hee sa ivice kaznenog prostora, ali iz prve nije bio precizan.

Kako je rezultat ostao onaj najnepopularniji, usledila je „penal lutrija“ u kojoj su Englezi imali više sreće i koncetracije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter