0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić pred Ludogorec: Svima mora da bude jasno gde je danas srpski fudbal

Objavljeno: 30.07.14 u 13:35

Trener crno-belih Marko Nikolić istakao je da ga pomalo ljute mediji, jer kako kaže stvaraju dodatan pritisak njegovim igračima pred susret sa Ludogorecom natpisima da Partizan igra za čast srpskog fudbala.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Nije tragedija ako Partizan ispadne iz trećeg kola kvalifikacija za Ligušampiona. Ne bih voleo da širim tu priču, ali svima treba da bude jasno gde je danas srpski fudbal. Partizan je spreman da na najbolji način predstavlja Srbiju na evropskom putu i zadržaću se na tom segmentu priče. U nas, nažalost, odavno pojedine reči dobijaju sasvim drugu konotaciju, daleko od smisla i logike zdravog razuma“, istakao je Marko Nikolić.

Strateg tima iz Humske se osvrnuo i na predlog FSS da prvenstvo naredne godine počne u julu, upravo kako bi se pomoglo našim klubovima koji igraju u Evropi.

„S obzirom na status naših klubova u Evropi i podatka da ćemo dogodine još ranije na teren, jasno je kakav nam je kalendar potreban“, jasan je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter