0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Ni Partizan ni Zvezda, pitaju se – San Antonio Sparsi

Objavljeno: 30.07.14 u 11:21

Reprezentativac Srbije Nemanja Dangubić prethodnih dana nalazi se u žiži pažnje javnosti budući da se saznalo da se „večiti rivali“ utrkuju za njegov potpis.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, kako objašnjava njegov menadžer Miško Ražnatović, o novoj sredini njegovog klijenta najviše odlučuju San Antonio Sparsi koji poseduju prava na sjajnog atlatu nakon drafta 2014. godine na kojem je Dangubić selektovan kao 54. pik.

Gotovo svi inforamtivni portali su, tokom prethodnih dana, objavili informacije da su i KK Partizan i Crvena zvezda ekstremno zainteresovani za potpis Nemanje Dangubića. Mnogi su se zapitali: gde će srce odvesti jednog od najtalentovanijih mladih igrača Srbije: da li u crveno ili crno-beli dres.

Njegov menadžer i vlasnik Mega Vizure, kluba koji je Dangubića afirmisao u NBA igrača, objašnjava da nije presudan faktor to za koga jedan igrač navija:

„Ne znam za koga Dangubić navija, ni on ni bilo koji drugi igrač kojeg zastupam. Sve ovo što se priča su nagađanja. Jedino je tačno da ću sesti sa njim i njegovom porodicom do kraja nedelje i da će se tada znati gde će ići posle Mege“, kaže Miško Ražnatović za Telegraf.

Najpoznatiji srpski menadžer otkriva koji su to faktori koji će uticati na odabir nove sredine njegovog igrača:

„Igranje u Evroligi je sigurno bitan faktor i prednost, ali nije presudno. Za Dangubića su zainteresovani i srpski i evropski klubovi, ali nije važan samo klub već i dužina ugovora, vrednost, takmičenja koja se igraju i klauzula kojom se određuje odlazak u NBA. To je jako bitno jer San Antonio polaže prava na njega i umnogome se pitaju. U principu, od njihovih uslova zavisi čiji će dres Nemanja obući“,  podvukao je Ražantović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter