0
Evrokupovi

Evo kako izgleda trening Partizana uoči meča s Ludogrecom (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.14 u 11:01

Ekspedicija Partizana večeras od 20:00 sati očekuje meč sezone sa bugarskim Ludogorecom u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

FK-Partizan-Trening-Youtube-Crop

Crno-beli su izašli na teren stadiona u Razgradu da osete „travnati tepih“ i odrade trening.

Odmah po izlasku na teren igrači su se podelili po grupama i radili sa loptom. Danko Lazović je delio savete golmanu Živku Živkoviću kako i na koji način da pimpluje sa osećajem, piše Telefraf.

„Moraš da pimpluješ sa više osećaja, lagano, opušteno. Op, op, op“, savetovao je Lazović, i to, očigledno, dobro, budući da se Živković prezentovao javnosti kao odličan žongler.

Sa druge strane, Ninković, Stanković, Luka i još nekoliko igrača crno-belih dobacivali su loptu po visu. Za svaku grešku čvrgama su „nagrađivali“ onog koji bi niz prekinuo.

Očigledno, u taboru crno-belih vlada dobro rasoploženje što daje nadu da bi vicešampion Srbije mogao da pruži kvalitetan meč i obezbedi pozitivan rezultat pred revanš u Beogradu

Nakon toga trener Marko Nikolić je pooštrio tempo i igrači su krenuli da rade punom parom:

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter