1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

„Orlići“ bez finala, Portugalci bolji posle penala (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.14 u 00:00

„Orlići“ nisu uspeli da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Mađarskoj, u kojem bi branili zlato, jer su poraženi od Portugalije sa 4:3, posle izvođenja jedanaesteraca.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prvi penal izveo je Lopeš i doveo Portugalce u vođstvo, iako je Predrag Rajković bio „na lopti“. Prvi sa bele tačke za Srbiju šutira Mijat Gaćinović, očajno, lopta je otišla preko gola. Andre Silva je pogodio za 2:0, Saša Zdjelar je vratio drugare u život. Rafael Guzo je povisio na 3:1, iako je Rajković opet pročitao putanju lopte. Ristić je bio precizan, a onda je Rajković odbranio šut Podstavskog. Jokić je izjednačio na 3:3, Rodrigez je bio uspešan u petoj seriji, a Portugalac odbranio šut Milinkovića-Savića.

Najbolju šanse za Srbiju u regularnom delu meča imao je Sergej Milinković-Savić.

Srbija 0 (0), posle penala 3

Portugalija 0 (0), posle penala 4

Stadion: Pančo Arena. Kapacitet: 4.500. Sudija: Ištvan Kovač (Rumunija)

Srbija: Rajković – Stevanović, Jovanović, Babić, Antonov – Maksimović (Grujić 67′), Zdjelar, Gajić (Jokić 77′), Milinković-Savić, Gaćinović – Mandić (Ristić 114′)

Portugalija: Andre (Sa Tijago 90′) – Rikuičo, Nunjes, Duarte, Rafa – Podstavski, Ramos (Guzo 106′), Lopnačio na 3:3, es – Martins, Silva – Rodriges

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter