1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HotSport saznaje: Regan do kraja nedelje na Marakani (ANKETA)

Objavljeno: 29.07.14 u 10:15

Fudbaleri Crvene zvezde polako privode kraju pripreme za početak sezone, a uprava kluba sa Marakane se trudi da do meča sa Radničkim iz Niša kompletira sastav za start prvenstva. Kako HotSport saznaje do kraja nedelje crveno-beli dres bi trebalo da obuče fudbaler Napretka Obeng Regan.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vezista iz Gane je velika želja šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, ali su prethodni pokušaji transfera propali jer je Zvezda želela razmenu sa Kruševljanima. Onjilo je trebalo da pođe put Lazarevog grada, a u suprotnom smeru da krene Regan. Sada je šampion Srbije nešto konkretniji i spreman je da Napretku ponudi veliki procenat od prodaje igrača iz Gane.

Regan možda neće biti i poslednje pojačanje Crvene zvezde pošto se još uvek traži štoper. Međutim, ta pozicija nije prioritet, jer su Lalatoviću na raspolaganju Lazić, Pavićević, Jovanović i Planić. Očekuje se da uprava crveno-belih do 9. avgusta formira takmičarski tim.

Ko je glavni favorit da osvoji titulu u Lige šampiona?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Skupili smo jato trecerazrednih igraca koji u moje vreme nebih mogli da igraju ni u beogradskim ligama ali nazalost nasa sadsnjost iistina i kvalitet fudbala u Srbiji je takav da smo se svi stopili i pali naniske grane. Ekipu cine 11 igraca sta cemo sa ovolikim brojem i ko ce ih placati verujem da nikome u Srbiji nije jasno pogotovo sto ni za prethodne nije bilo para i sto se izgleda ne razmislja o onih 50 milki evrica, a djavo ce jednom doci po svoje da naplati sto je njegovo VIDECEMO ONDA kako ce dr. resiti problem

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter