0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Hanover testira Zvezdu: Poslednji kolokvijum pred najvažniji ispit zvani titula

Objavljeno: 29.07.14 u 08:30

Fudbaleri Crvene zvezde danas će odigrati poslednju utakmicu na pripremama u Sloveniji i to onu najozbiljniju protiv Bundesligaša Hanovera. Meč se igra u gradu Ptuju sa početkom u 18.30.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Biće ovo dobra prilika da trener crveno-belih Nenad Lalatović sklopi mozaik, po kom bi Crvena zvezda krenula u odbranu titule prvaka Srbije.

„Ovaj meč bi trebalo da pokaže šta još mora da se popravi u našoj igri. Odlučio sam se za tim koji bi trebalo da izađe na teren protiv Radničkog iz Niša. Odlična provera, verujem da će i na tribinama biti mnogo naših navijača“, istakao je Nenad Lalatović pred susret sa Hanoverom.

Sastav u kome će se Zvezda suprostaviti Nemcima će najverovatnije izgledati ovako Kahriman, Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Savićević, Lazović, Gavrić i Rakić. Ovih 11 igrača će 9. avgusta na premijeri na Marakani istrčati na teren i protiv Radničkog iz Niša, a kasnije bi se za prvu postavu najverovatnije izborili Planić (umesto Lazića), Pečnik (umesto Gavrića) i Bosančić (umesto Savićevića).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter