3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bosančić: Nađ je hteo da me bije

Objavljeno: 29.07.14 u 11:50

Nova akvizicija Crvene zvezde Miloš Bosančić otkrio je u razgovoru za Telegraf da je tadašnji kapiten Partizana Albert Nađ hteo da ga bije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Ja sam s Nađom jako dobar prijatelj. Tada sam ušao u prvi tim i nisam znao da treba imati respekta prema starijim igrčima. Proturio sam mu jednom loptu kroz noge, da bi me on zamolio da to više ne radim. Proturio sam i drugi put. Desilo se to što se desilo, ali mi nije udario šamar, kao što su neki pričali. Mada je bio prilično ljut. Dobio sam pozitivnu kritiku i prihvatio je“, rekao je Bosančić u razgovoru za Telegraf.

Vezista Crvene zvezde je otkrio da je imao „sukob“ i sa selektorom mlade reprezentacije Srbije Slobodanom Krčmarevićem.

Krčmarević je bio selektor, ja sam došao iz Boaviste. Pričao je kako ću igrati, ali me nije stavio, tako da sam ja iz nekog revolta preglasno pevao himnu. On je rekao ”Ko je ovaj ludak, zašto ovako peva himnu?” Ali morao sam nekako da iskažem taj revolt – istakao je Bosančić koji je u jednom momentu hteo da napusti fudbal:

„Dešavale su mi se neke nepravde i pometnje u glavi, te sam hteo da napustim fudbal posle perioda u OFK Beogradu, ali sam u razgovoru s roditeljima odlučio da ostanem u fudbalu, što se ispostavilo kao dobar potez“.

hotsport.rs

 Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

3 Komentara

  1. Naravno da nece dostici njegovu visinu kad je veci od njega, jedino da se smanji Bosancic ili da Nadja vuku za usi kako bi malo porastao….

    0
    0
    Odgovori
  2. Bosancicu ne pravi sebi reklamu i nemoj da pocenjujes druge Nadj je za tebe pojam i legenda jer ti nikada njegove visine dostici neces,igrao si u zlj ligi i tek treba da se dokazujes i pokazes da li zaista vredis kao igrac Inace od tvoje ljubavi prema zvezdi verujem da se i zvezdasima pris…lo i nemoj vise, da si vredeo igrao bi u italiji, nemackoj, spaniji

    0
    0
    Odgovori
    • Albert Nadj pojam? Legenda?? E jadni li su klubovi koji imaju Nadja za legendu!!
      Pa toj legendi je Marko Perovic kicmu izlomio..
      Ajde da si rekao Igor Duljaj- najveci gospodin koji je igrao poziciju defanzivnog veznog..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter