0
Košarka

To je život: zaradio 22 miliona jednim potpisom na jahti po sunčanom danu (FOTO)

Objavljeno: 28.07.14 u 09:45

Reprezentativac Francuske Boris Dijao verovatno uživa u najboljim danima svoje karijere iako ima punih 32 godine.

Boris-Dijao-Spars-365rundown-com

Produktivnost ovog momka možda nije na nivou kao kada je branio boje Šarlota i beležio po 20 poena i 10 skokova iz noći u noć, ali sa San Antonio Sparsima dobio je priliku da se okiti NBA prestenom, da sarađuje sa jednim od najboljih trenera u istoriji NBA lige Gregom Popovičem i igra sa svojim prijateljem i saigračem iz nacionalnog tima, Tonijem Parkerom.

A te stvari nemaju cenu. I mada bi većina ljudi za navedeno bila spremna da izdvoji novac iz svog džepa, Dijao svoje džepove pun inkasirajući veću količnu zelenih novčanica.

Ovaj momak nedavno je dogovorio sve detalje nastavka saradnje sa ekipom San Antonio Sparsa obavezavši se na trogodišnju vernost za koju će dobiti sumu od 22 miliona dolara, prenosi  specijalizovani portal“Nbaserbia.com“.

A ugovor je potpisao na savršenom mestu: na jahti pod vedrim nebom i na otvorenom moru. Pogledajte kako je to izgledalo… Uživancija, nema šta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter