0
Domaći fudbal

FOTO: STARSSPORT

Rutinska pobeda Zvezde nad Krškim: Avramovski odličan, Bosančić solidan (FOTO)

Objavljeno: 28.07.14 u 19:50

Fudbaleri Crvene zvezde savladali Kraško rezultatom 2:0 (1:0) u pripremnoj utakmici odigranoj u Sloveniji. Trener crveno-belih Nenad Lalatović šansu je dao igračima koji su imali manju minutažu na prethodnim mečevima, a u prvih 11 su se našle i novajlije Miloš Bosančić i Daniel Avramovski.

Makedonac je ostavio daleko bolji utisak, pošto je u sedmom minutu postigao debitantski golAvramovski je izveo slobodan udarac sa desne strane, a lopta je od prečke završila u golu. Miloš Bosančić je odigrao solidan meč, učestvovao je u većem delu Zvezdinih akcija, ali se čini da ovaj momak može mnogo bolje.

Zvezda je očekivano bila bolji rival. Posle datog gola crveno-beli su nastavili sa napadima, ali se Onjilo i Despotović nisu baš iskazali. Konačnih 2:0 postavio je štoper Darko Lazić u 72. minutu, kada je posle kornera sa nekih seda, osam metara loptu poslao pod prečku gola Kraškog.

Crvena zvezda u utorak igra poslednji meč na pripremama u Sloveniji protiv Bundesligaša Hanovera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter