0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Pečnik ostaje u Crvenoj zvezdi!

Objavljeno: 28.07.14 u 23:21

Kao što smo već i najavljivali, Nejc Pečnik se dogovorio sa upravom Crvene zvezde i naredne sezone će biti deo tima koji će braniti šampionsku titulu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Iako je vezni igrač trebalo da napusti crveno-bele i preseli se u inostranstvo, ali je ipak došlo do preokreta. Pečnik nije želeo da raskida ugovor, već je klubu dao mogućnost da zaradi na transferu. Međutim, kako ponude nisu bile zadovoljavajuće, odlučio je da ostane u Zvezdi.

Slovenac je na Marakanu došao prošlog leta, na insistiranje tadašnjeg trenera Slaviše Stojanovića. Prethodno je igrao u Šefild Venzdeju, u kom je za sezonu odigrao svega deset mečeva.

Karijeru je počeo u Celju, u kojem se zadržao sedam godina, a jednu sezonu proveo je u praškoj Sparti. Put ga je dalje odveo u portugalski Nacional, ali je i iz tog kluba išao na pozajmicu, u Krilja Sovjetov.

Prošle sezone bio je jedan od ključnih fudbalera Crvene zvezde, a u finišu sezone je sa prirodne pozicije veznog fudbalera preseljen na mesto desnog beka, nakon povrede Marka Petkovića.

Za reprezentaciju Slovenije je debitovao 2009. godine, a do sada je odigrao 24 utakmice i postigao četiri gola.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter