0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Pavićević: Nadam se punoj Marakani protiv Radničkog

Objavljeno: 28.07.14 u 17:55

Fudbaleri Crvene zvezde ulaze u završnu fazu priprema pred start sezone u Jelen Superligi, a štoper crveno-belih Savo Pavićević priželjkuje pune tribine Marakane na premijeri protiv Radničkog iz Niša.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iskusni defanzivac je uveren da će se naporan rad vrlo brzo ispaltiti saigračima i njemu.

„Privodimo kraju pripreme, imamo još dva dana do povratka kući a onda će sve biti mnogo lakše. Nije bilo nimalo lako, ali eto, hvala bogu, završili smo sve. Ono što je najbitnije za nas – nema povreda. Ekipa zaista izvanredno radi i svi su prezadovoljni. Još imamo te dve utakmice, shvatamo maksimalno ozbiljno i daće Bog da sve to bude kako treba“, počeo je priču Pavićević.

On se nada da će ekipa najbolju igru pružiti kada to najviše bude potrebno – u prvom kolu Jelen Superlige protiv Radničkog iz Niša.

„Sa pravom se nadamo da hoće… Evo, stižu nam i kvalitetna pojačanja, tako da, kažem, s pravom se nadamo da će biti sve kako treba. Protiv Niša ulazimo u utakmicu maksimalno motivisani i spremni. Nadam se da će navijači biti uvek u onom broju kao do sad i moramo da uđemo sto posto kako bi utakmicu materijalizovali u našu korist“, istakao je Pavićević.

Štoper Crvene zvezde se osvrnuo i na prijateljski meč sa Haonoverom koji se u utorak igra u Ptuju.

„Moram da kažem da je Hanover jedna ozbiljna ekipa. Igrao sam tamo i znam. I privilegija je igrati protiv jedne takve ekipe koja zaista ima izvanredne igrače. To je za nas prava prilika da pokažemo sad na kom smo nivou i daćemo sve od sebe. Videćemo. Nadamo se dobrom rezultatu“, zaključio je Pavićević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter