FOTO: STARSPORT
in , ,

KK Crvena zvezda: Braun ponovo više priča na društvenim mrežama nego na terenu

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je isplatio sav novac svom bivšem igraču Eltonu Braunu. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Braun je juče na svom Tviter profilu kritikovao Zvezdu. On je naveo da bi „novinari i mediji trebalo da prestanu sa blaćenjem košarkaša koji samo traže svoje plate“ i da se to „posebno odnosi na Crvenu zvezdu“.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti:

“S obzirom da je veliki broj medija preneo navode Eltona Brauna, koji se obratio preko društvene mreže Tviter, dužni smo da iznesemo neke činjenice kako bi stvari o kojima je govorio američki košarkaš bile potpuno jasne.

Pre svega, Elton Braun je u potpunosti isplaćen za vreme koje je proveo u Crvenoj zvezdi. Do poslednjeg dolara. I, nije tačno da mu klub duguje bilo šta, kako su pojedini mediji objavili.

Ipak, ono što je činjenica je da se Elton Braun vrlo neprofesionalno ponašao dok je bio član KK Crvena zvezde Telekom. Pre svega Braun je odbio da trenira, a potom i da putuje sa ekipom u Rusiju na duel sa Uniksom u Last 16 fazi Evrokupa. Zbog vrlo nekorektnog odnosa prema timu, Braun je bio i odstranjen iz ekipe na neko vreme. Međutim, pružena mu je druga šansa, ali Braun se ni na koji način nije potrudio da opravda novac za koji je doveden u klub pa je sa njim raskinut ugovor. I onda, kao i sada, Braun je više pričao preko društvenih mreža nego na terenu gde je trebalo da opravda uložena sredstva.

Potez Eltona Brauna, koji je na veoma ružan način govorio o svom bivšem klubu, je veoma nekorektan i poprilično nerazumljiv, jer ponavljamo da je on u potpunosti isplaćen i prema njemu nema nikakvih dugovanja.

U maniru KK Crvena zvezda Telekom nije da na ovakav način polemiše sa bivšim igračima i zato to više nećemo činiti bez obzira na to da li će se Elton Braun ponovo oglašavati preko društvenih mreža i pominjati KK Crvena zvezda Telekom u bilo kom kontekstu. Jednostavno, na ovu priču stavljamo tačku kao što je isplatom do poslednjeg dolara stavljena tačka i na njegov ugovor u Crvenoj zvezdi.“

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Obećavao odlazak, a Karadžić najavio novu kandidaturu za prvog čoveka FSS!

Epizoda ‘Srećnih ljudi’ umesto prenosa Ludogorec – Partizan?