0
Evropske lige

Srpski napadač ponovo strelac: Mitrogol junak Anderlehta (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.14 u 20:15

U prvom kolu Župler lige Anderleht je na stadionu Van den Štok savladao Muskorn sa 3:1, a junak pobede „ljubičastih“ bio je naš napadač Aleksandar Mitrović, koji je prvo postigao gol za vođstvo svog tima 2:1, a potom i asistirao za konačan rezultat.

mitrovic-usta
Šampion Belgije je startovao trijumfalno na početku nove sezone. Ipak, ono što je daleko važnije za nas i novog selektora Srbije Dika Advokata sjajne partiju su pružili srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević.

Anderleht je poveo u 15. minutu golom Ačemponga. Na poluvreme domaćin je otišao sa prednošću 1:0. U drugom delu igre dogodio se šok. Posle nekoliko prilika za Anderleht, Muskron je preko Badrija u 62. minutu izjednačio na 1:1.

Ipak, tada na scenu stupa bivši napadač Partizana i zvezda belgijskog fudbala Aleksandar Mitrović. Naš as je prvo u 75. minutu iskoristio centaršut Tilemansa i glavom doveo u vođstvo svoj tim 2:1. Svega pet minuta kasnije Mitrogol je asistirao do Suareza, a ovaj spretnim šutem sa zemlje postavio konačnih 3:1.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter