1
Auto Moto

Hamilton iskulirao poruku tima

Objavljeno: 27.07.14 u 19:44

Vozač Mercedesa  Luis Hamilton bio јe zaprepašćen kada su mu iz tima poručili da propusti timskog kolegu Nika Rozberga na Velikoj nagradi Mađarske.

Luis Hamilton

“Da sam ga propustio, pobedio bi me u trci. Takođe, izgubio bih bodove u borbi za titulu sa njim. Očigledno je da sam vozio istu trku kao on, a samo zato što je on imao jedan odlazak u boks više od mene, ne znači da ja nisam vozio istu trku. Imao bi šansu da se odvoji od mene, a potom bi se vratio i pretekao bi me. Bio sam šokiran time šta je tim tražio od mene. On čak nije bio ni dovoljno blizu da me pretekne, a ja sigurno neću da usporim i izubim priključak sa Fernandom ili Danijelom. Zbog toga je situacija bila još čudnija”, rekao je Hamilton.

Hamilton je istakao da će razgovarati sa ljudima u timu.

“Nisam siguran kakva je situacija bila. Moraću da razgovaram sa ljudima u timu, da ih saslušam, verujem da su imali najbolje namere. Nažalost, da sam ih poslušao, izgubio bih bodove, ali mislim da sam napravio pravu odluku. Ipak se borim za sebe, ne za Nika”, naglasio je Hamilton.

Velika nagrada Belgije vozi se 24. avgusta, a nju Rozberg dočekao kao vodeći, sa 11 bodova više od Hamiltona.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

  1. Mnogo smešan čovek ovaj Hamilton. Zaboravio je kako je bilo pre par sezona kada je on bio povlašćeni vozač u timu. Ili kako je bilo na početku ove sezone.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter