0
Košarka

Erik Bledso: Sansi koriste pravila protiv mene

Objavljeno: 27.07.14 u 08:42

Startni plejmejker Finiks Sansa Erik Bledso, koji je od 1. jula postao ograničeno slobodni igrač, još nije potpisao novi ugovor sa ovim klubom.

Dallas Mavericks v Phoenix Suns

Generalni menadžer kluba iz Arizone Rajan Mekdonoa pred start prelaznog roka je izjavio da je prioritet njegovog tima da u klubu zadri popularnog „Mini Lebrona„, košarkaša koji je eksplodirao u dresu Sansa i odigrao najbolju NBA sezonu u karijeri.

Međutim, uprkos ovim rečima GM-a Finiksa, Erik Bledso i dalje nije potpisao novi ugovor. Naravno, zapelo je oko finasija. Naime, Bledso je očekivao da će dobiti maksimalni ugovor, a po svoj prilici, čelnici Finiksa nisu spremni da toliko duboko zavuku ruku u svoj džep i ne žele da takvu ponudu daju svom igraču za koga veruju da može da nosi franšizu na leđima.

„Ne znam gde ću igrati naredne sezone, ali znam da čelnici Finiksa namerno koriste određena pravila koja važe u NBA ligi protiv mene“, javno se požalio Bledso. Ovo je prvi javni komentar ovog igrača vezano za saradnju sa Finiksom otkako je postao slobodan igrač, piše portal „Nbaserbia.com“.

Tokom prošle sezone Bledso je prosečno beležio po 17,7 poena uz 5,5 asistencija i 4,7 skokova po meču. On je u NBA ligu stigao sa univerziteta Kentaki 2010. godine kao 18. pik s drafta u izboru LA Klipersa u kojima je odigrao prve dve sezone.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter