1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Da li su dete Partizana i nekadašnja želja crno-belih rešenja za Zvezdu? (ANKETA)

Objavljeno: 27.07.14 u 13:10

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović dve nedelje pre starta prvenstva ne krije da hoće još pojačanja i da su na listi njegovih želja Aleksandar Katai i Dejan Dražić.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema rečima trenera Lalatovića, na raspolaganju trenutno ima 13 jakih igrača i golmane, što nije dovoljno za klub kao što je Crvena zvezda.

“Dražić i Katai su moje želje. Preuzeo bih svu odgovornost na sebe da sam dobio priliku da napravim tim kakav hoću, ali nisam. Zvao sam Kataija i rekao mi je da mora da se javi novom treneru Olimpijakosa, pošto je odigrao dobro na pozajmici. Platanias je hteo da otkupi ugovor. Ako ne bude klub iz Atine računao na njega, postoji mogućnost da dođe u Crvenu zvezdu. Žmureći mogu da kažem da je pojačanje“, rekao je Lalatović, a prenosi Žurnal.

Katai (23) se ranije u nekoliko navrata povezivao sa Partizanom, ali do dogovara sa crno-belima nikada nije došlo. Proslavio se u dresu Vojvodine za koju je nastupao u dva navrata, od 2009. do 2011. i potom kao pozajmljen igrač iz Olimpijakosa u sezoni 2012/2013. Igra na poziciji bočnog veznog igrača, ali i iza špica. U karijeri je odigrao 98 utakmica i postigao 21 pogodak.

Dražić (18) je mladi vezista OFK Beograda, a takođe igra na poziciji veznog igrača. Prošao je mlađe selekcije Partizana, igrao je i za Teleoptik, pre nego što je prošlog leta prešao u OFK Beograd. U sezoni 2013/14 zabeležio je 27 nastupa i postigao četiri gola. Za omladinsku reprezentaciju Srbije odigrao je pet mečeva.

Dražić

Podsetite se o kakvom igraču je reč, pa odgovorite u našoj anketi.

Koliko ste zadovoljni prelaznim rokom koji je odradio FK Partizan?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. ovo je najgluplja anketa,ako trener misli da su mu potrebni i da ima priliku neka ih uzme,tu nema ko je bio ili za koga navija,ti igras za klub za to sto te placa i ako oces da nesto napravis od sebe,ovde nema vremena za biranja. Sta mi navijaci mozemo da se mesamo,lako nam je da pricamo kako ovo ne valja,kako ono ne valja a da nas stave u tu poziciju ne bi znali sta da radimo,zato neka trener radi sta hoce i sta on misli da je najbolje,ako se pokaze da je dobar ostace ako ne ici ce sa klupe

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter