0
Evropske lige

CSKA startovao pobedom u Superkupu, Tošić strelac (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.14 u 09:45

Fudbaleri moskovskog CSKA osvojili su Superkup Rusije pošto su rezultatom 3:1 pobedili ekipu Roštova. Srpski reprezentativac Zoran Tošić bio je strelac drugog gola za svoj tim, a uspeh je opisao „poput onog s Partizanom“.

Zoran-Tosic

„Rostov je igrao dobro u prvom poluvremenu i izgledao mnogo bolje od nas. Ali, u drugom delu smo izašli u potpuno drugom raspoloženju, zato što smo želeli da osvojimo ovaj Kup i to smo i uspeli. Dobar start sezone pobedom, to vam daje samopouzdanja“, rekao je Tošić.

Momak koji je nedavno parafirao novi ugovor s CSKA nije bio previše iznenađen dobrom partijom Roštova:

„Znali smo da igraju dobar fudbal. Pritiskali su nas dosta, ali smo da u drugom poluvremenu moramo pokazati našu najbolju igru“, kazao je nekadašnji igrač Partizana.

Reprezentativac Srbije je uspeo da osvoji drugi vezani Superkup u Rusiji što je uporedio sa uspesima koje je imao u dresu bivšeg tima iz Humske:

„Osvojio sam Superkup prošle godine, ali nisam igrao zbog povrede, tako da je ovo prvi pravi trofej. Svoje prve trofeje sam osvojio u Partizanu kada smo uzeli prvenstvo i Kup. Ne sećam se tačno emocija, ali mislim da je trenutak bio radostan baš kao sada“, podvukao je Tošić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter