0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

“Zvezda je neobjašnjivi magnet za svoje Zvezdaše“

Objavljeno: 26.07.14 u 14:16

Defanzivac Crvene zvezde Marko Petković ubeđen je da će i naredna sezona biti u znaku crveno-bele boje i veruje u odbranu titule. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Zvezda se trenutno nalazi na pripremema u Sloveniji, gde je u petak remizirala sa Vašašom u pripremnom duelu, a Petković se složio sa trenerom Lalatovićem da je ovo bilo najlošije izdanje.

“Činjenica je da smo odigrali meč sa Mađarima daleko ispod svojih mogućnosti i ispod nivoa koji je do sada bio na ovim pripremama. Čuli smo sve zamerke od šefa Lalatovića i dobro znamo šta treba ispraviti. Loš dan je normalan i treba da se desi, najvažnije je prvenstvo. Već sada mogu da garantujem da ćemo biti maksimalno spremni za utakmicu sa Radničkim, 9. avgusta na Marakani“, rekao je Petković, a prenosi sajt kluba.

On očekuje veliku podršku navijača i ove sezone, koju crveno-beli otvaraju na Marakani protiv niškog Radničkog za dve nedelje.

Zvezda je neobjašnjivi magnet za svoje Zvezdaše. Očekujem odličnu posetu i veliku podršku jer krećemo u odbranu titule. Mislim da ćemo navijačima pokazati da će ova sezona biti u znaku crveno-belog i da će se poseta iz meča u meč podizati zahvaljujući našim pobedama i dobrim igrama“, rekao je Petković, koji je za kraj pohvalio nova pojačanja.

Planić se već uklopio. Ima i gol na debiju, na čemu mu čestitam, mada je mogao da preskoči isključenje – kroz osmeh kaže Petković i dodaje – Vidim da su Bosančić i Avramovski takođe stigli i to je dobro. Imaćemo jaču konkurenciju na treningu, samim tim i kvalitetniji tim“, zaključio je Petković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter