FOTO: STARSPORT
in , , ,

Terzić sad i v.d. predsednika Zvezde

Sportski direktor Crvene zvezde baš brzo napreduje, pošto je pre svega mesec dana postavljen za generalnog sekretara kluba, potom sportskog direktora, a sada je dobio i ovlašćenje predsednika kako bi mogao srpskog šampiona da predstavlja u Zajednici klubova Superlige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Izbori za predsednika Crvene zvezde zakazani su za 10. decembar. Predsednik Skupštine kluba Svetoza Toza Mijailović ovalastio me je da u Zajednici klubova Superlige mogu da zastupam Zvezdu kao njen predsednik. Toza je sve uradio u skladu sa statuom i svojim ingerencijama“, istakao je Terzić za Informer.

Javnosti se obratio i prvi čovek Skupštine kluba Svetozar Mijailović.

„Po odlasku Dragana Džajića ja sam kao prvi čovek Skupštine postao v.d. predsednika. Uzimajući u obzir da baš i nisam čovek iz profesije i da ne mogu da se nosim sa svim tekućim problemima, preneo sam ovlašćenja na Zvezdana Terzića. On je i dalje v.d. generalnog sekretara i potpuno je u redu da se bavi svim važnim klupskim pitanjima. Međutim, on nije zvanično dobio nijednu novu funkciju. Zvezda i dalje čeka izbore predsednika“, rekao je Mijailović za Informer.

Zvezdan Terzić je čak i najavio mogućnost da napusti čelno mesto u Zajednici klubova Superlige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Krstić: Mesina me je ubijao

Gasol: Ne bi trebalo da budemo opterećeni Amerikancima