0
Fudbal

Šta li će sada Klop da pojede?

Objavljeno: 26.07.14 u 22:50

Trener dortmundske Borusije Jirgen Klop pre samo nekoliko dana rekao je da će pojesti metlu ukoliko se vest o prelasku Matsa Humelsa u Mančester Junajted za 18 miliona evra ispostavi tačnom, ali nije ništa rekao u vezi sa eventualnim odlaskom proverenog defanzivca u Barselonu.

humels-dres-barsa

Naime, danas se u jednoj prodavnici sportske opreme u Barseloni pojavi dres katalonskog kluba na kojem je iznad broja pet ispisano ime nemačkog reprezentativca što bi mogao da bude jasan signal da Humels stiže na Kamp Nou.

Naime, ovog leta smo već imali tri slične situacije. Najpre sa Suarezom i Barselonom, potom sa Rodrigezom i Realom, a na putu je da i treća bude realizovana pošto je Anhel di Marija na korak od prelaska u pari Sen Žermen. Dresovi sa imenima trojice spomenutih su se našli u prodavnicama daleko pre nego što je definitivno obelodanjeno da će potpisati ugovor sa n ovim klubom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter