2
Košarka

FOTO: STARSPORT

Premijera Saletovih „Orlova“, Nišlije, napunite „Čair“

Objavljeno: 26.07.14 u 19:43

Konačno neki meč, a za start pripremnih utakmica, stručni štabkošarkaške reprezentacije Srbije  je izabrao duel sa B selekcijom. Taj tim samo što se vratio sa turneje u Kini, gde je na Sino kupu ostvario učinak od dve pobede i četiri poraza.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Duel je zakazan za nedelju, od 18 časova, u „Čairu“. – U interesu nam je da publici predstavimo i B reprezentaciju koja nas je predstavljala na turniru u Kini – rekao je selektor Aleksandar Đorđević i dodao: – Dugujemo veliku zahvalnost svim igračima koji su se odazvali, to je za njih veliki plus, jer to je način da se dođe i do seniorskog tima. Svi smo mi prošli kroz B reprezentaciju, univerzitetske selekcije. Ulaz u „Čair“ će biti slobodan, uz ograničenje da jedna osoba može da uzme najviše četiri ulaznice. Nišlije, imate čast da prvi vidite kako napreduju „Orlovi“ i kako diriguje Aleksandar Đorđević….

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

2 Komentara

  1. Čekamo repku u Hali Borac i gradu Čačku …Grad koji je dao 75 reprezentativaca u košarci i Hala iz koje su izašle najveće legende ovog sporta…Čačak je uvek željan košarke …a repka bib bila feonmenalno propraćena.Naravno očekujem i Niš da nas ne razočara…da podržimo Saletve momke!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter