0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

„Orlići“ bez Pantića u polufinalu!

Objavljeno: 26.07.14 u 18:27

Aktuelni prvaci Starog kontinenta će polufinalni meč Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina igrati dosta oslabljeni. Nažalost, Veljko Paunović u sastav neće moći da uvrsti fudbalera Partizana, jer je Danilo Pantić povređen.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pantiću je ovo sigurno teško palo, srcem igra za Srbiju, u ostalom, setite se samo njegovog dirljivog statusa na Fejsbuku od pre nekoliko dana… Šta je tu je, ofanzivni vezista je protiv Bugarske prinudno napustio teren u 60. minutu, zbog povrede. Selektor Veljko Paunović potvrdio je da Pantić definitivno neće igrati u polufinalu zbog problema sa zadnjom ložom.

Ostaje da se vidi da li će šef struke „Orlića“ ponovo naknadno pozvati nekog igrača, kao što je to učinio kada je Partizan vratio Andriju Živkovića sa turnira, a u reprezentaciju naknadno stigao vezista Crvene zvezde Milan Jokić.

Paunović je tokom turnira imao dosta glavobolja. Morao je da razmišlja i o povredi Veljka Simića i isključenju kapitena Nemanje Maksimovića. Uoči turnira je ostao bez Sergeja Milinković Savića i Miloša Veljkovića, kojima Totenhem i Genk nisu dozvolili da budu deo reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

Uprkos svemu „Orlići“ su u polufinalu…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter