3
Domaći fudbal

FOTO: FKCRVENAZVEZDA.COM

Lazović ostaje na Marakani: Niko ne želi da „baci“ milione? (ANKETA)

Objavljeno: 26.07.14 u 08:28

Po svemu sudeći jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde prošle sezone Darko Lazović ostaće na Marakani do kraja ugovora koji ističe leta 2015. godine.

FOTO: FKCRVENAZVEZDA.COM
FOTO: FKCRVENAZVEZDA.COM

Naime, za vihorno krilo su se u ovom prelaznom roku raspitivali PAOK, Zenit, Benfika, Standard i Olimpijakos, ali nijedan od tansfera nije završen. Razlog je bio taj što nijedan od navedenih klubova nije nudio cifru koja bi zadovoljila upravu kluba sa Marakane, to jest „zapušila rupe“ u budžetu šampiona Srbije. Po nezvaničnim informacijama PAOK, Zenit i Benfika su se samo raspitivali za Darka Lazovića, dok je Standard konkretno ponudio 1,5 miliona evra i ni dinar više. Najkonkretniji bio je Olimpijakos koji je ponudio 2 miliona, ali su Zvezdina „grčka braća“ takođe brzo odustala, najverovatnije posle saznanja kakvo je stanje u klubu i kakava je situacija sa Darkom Lazovićem.

Igraču se duguje ogroman novac (više stotina hiljada evra) što znači da kada bi podneo tužbu protiv kluba mogao bi besplatno na ime raskida ugovora da napusti Marakanu. To bi mogli da iskoriste zainteresovani klubovi i umesto da u „bunar“ bace milione evra, dovedu talentovanog igrača za džabe. Sa druge strane hitronogom fudbaleru i ističe ugovor sa Crvenom zvezdom za godinu dana, pa tako i da ne uđe u spor sa klubom mogao bi već u januaru da potpiše za bilo koju drugu ekipu kao slobodan agent. Zato i ne treba da čudi što su svi zainteresovani kupci brzo odustali od dovođenja 23-godišnjeg fudbalera.

Sa druge strane ni u upravi Crvene zvezde ne znaju šta je bolje, da li da Darko Lazović ostane i pomogne klubu u borbi za titulu ove sezone i po cenu da ne zarade ni centa na njemu, ili da ga prodaju do kraja avgusta za bilo koju cifru kako bi se koliko-toliko napunila prazna kasa i ugasio „požar“ kod velikog broja fudbalera koji protestuju zbog neisplaćenih zarada.

Pred upravom Crvene zvezde je malo vremena da završi sagu zvanu Lazović. Prvenstvo Srbije počinje 9. avgusta i trener crveno-belih Nenad Lalatović mora da zna na koga može, a na koga ne može da računa. Nije isključeno da Darko Lazović do 31. avgusta spakuje kofere i napusti „Marakanu“, ali smo daleko bliži varijanti da on ostane u crveno-belom dresu do leta sledeće godine. Lepa bi to bila vest za navijače našeg najtrofejnijeg fudbalskog kolektiva, kojima je na prvom mestu kvalitet tima i ne razmišljaju puno o finansijama.

Koje po vašem mišljenju pun pogodak Crvene zvezde?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

hotsport.rs- D. N.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

3 Komentara

  1. Mislim da bi lazovic trebalo da potpise novi ugovor. Zvezda ga je cekala godinu dana, Decko je dobar igrac, a niko nece da odresi kesu jer mu je ugovor pri kraju i hoce ga dzabe. Ti sto bi da ga dovedu za sicu, moguce je da i nece da ga cene. Tako da bih voleo da produzi ugovor. A onda ce da ga kupi neko po realnoj ceni, koja je oko 3,5 do 5 miliona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter