0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Krstić: Mesina me je ubijao

Objavljeno: 26.07.14 u 10:20

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić proslavio je sinoć 31. rođendan, a u intrevjuu za Novosti je istakao da je veoma težak period iza njega, pošto ga je taktikom ubijao trener CSKA Etore Mesina.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Nikada se kod mene želja za igranjem u nacionalnom timu nije dovodila u pitanje. Igraću dok mogu i imam šta da dam. Zato se i odazivam pozivima u reprezentaciju, iako neki možda misle da sam lud. Odgovorno tvrdim da poslednje dve sezone u CSKA nisam iskorišćen ni 50 odsto. Prvi put u karijeri sam igrao „četvorku“, po zamislima trenera Mesine, što sam prihvatio kao profesionalac. Međutim, igrački me je ta pozicija gušila, mučio sam se. Mesina me je na neki način ubijao kao igrača, ali u mojim godinama će to veoma teško da se desi. Ostali znaju šta ja mogu“, istakao je Krstić za Novosti.

Centar „orlova“ ipak poštuje Italijana, jer je kao trener osvojio skoro sve što se osvojiti može.

„Proveo sam u Moskvi tri divne godine, zahvalan sam klubu na odnosu prema meni i mojoj porodici. Ali, krivo mi je što nismo osvojili Evroligu. Očekivao sam više od rada sa Mesinom. Veliko je ime i nemam pravo da govorim o kvalitetu njegove taktike, jer ja nemam nijednu titulu Evrolige, a on ima četiri“, rekao je Krstić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter