3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bosančić se ne plaši reakcije navijača, dvojac stigao u Sloveniju (FOTO)

Objavljeno: 26.07.14 u 21:04

Nove akvizicije Fudbalskog kluba Crvena zvezda Miloš Bosančić i Danijel Avramovski, nakon što su danas u Beogradu obavili lekarske preglede i potpisali trogodišnje ugovore, uputili su se u Sloveniju odnosno već su se priključili svojim novim saigračima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Po dolasku u Terme Čatež Bosančić, oko koga se ovog leta podigla velika prašina pre svega zbog protivljenja tvrdog jezgra navijača da zbog toga što je igrao za Partizan obuče dres Crvene zvezde, imao je šta da kaže na tu temu.

„Ostvario mi se dečački san dolaskom u Crvenu zvezdu. Već sam gledao kako igra ekipa i znam da ima dosta dobrih igrača u timu. Ne plašim se kako će navijači da reaguju pošto želim da ih oduševim svojim igrama na terenu“ – rekao je Bosančić okupljenim novinarima.

Nove saigrače u hotelu su kao što je to i red najpre dočekali kapiten Nenad Milijaš i jedan od najboljih igrača ekipe Darko Lazović.

Ekipu Nenada Lalatovića u Sloveniji očekuje još dve preipremne utakmice, protiv Krškog i Hanovera, a za 2. avgust je zakazana generalna proba na Marakani, ali se još uvek ne zna ko će biti protivnik crveno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Tu su Milijas, Mijajiloviv, Kovacevic, neka se vrati Nine i bicemo oni stari majstori, plus mladi i ambiciozni, bice to tim za velika ajde momci na prvu loptu sa puno duel igre i trcanja i ne brinite nista. Samo nemojte ko strine, fudbal je to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter