0
Domaći fudbal

Zvezdina želja, reprezentativac Crne Gore: Voleo bih da obučem crveno-beli dres

Objavljeno: 25.07.14 u 11:00

Reprezentativac Crne Gore, Branislav Janković prethodnih dana pominjao se u javnosti kao potencijalni član tima sa Marakane. Ovaj 22-godišnji igrač ne krije da mu izuzetno prija to što se nalazi na radaru crveno-belih  i dodaje da bi rado obukao crveno-beli dres.

FK-Crvena-zvezda-logo

Kočnicu ovom transferu trenutnog igrača Grblja predstavlja obeštećenje koje traže čelnici ovog crnogorskog tima. Ipak, Janković, koji poslednjih dana radi individualno, ne krije da bi „otrčao“ na Marakanu kada bi mogao:

„Razumljivo da mi imponuje interesovanje Crvene zvezde, pa bih voleo da obučem „crveno-beli“ dres. Nadam se da će Grbalj i Crvena zvezda naći zajednički jezik, čime bi svi imali određeni interes. Nadam se da ću uskoro promeniti klub, a i vreme je za to“, rekao je Branislav Janković a prenosi „Sportski žurnal“.

U rukovodstvu Grblja ne kriju da se vode intenzivni pregovori sa predstavnicima tima s Marakne.

Predstavnicima Crvene zvezde su po svoj prilici visoki naši zahtevi za obeštećenje, pa im je predložena i jedna druga varijanta sa eventualnim ustupanjem Jankovića na godinu dana, pa je za sada sve otvoreno – kazao je sportski direktor Grblja Dragan Pićan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter