0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Gde baš taj lapsus – “Lazar Marković preko Zvezde stigao do Liverpula“

Objavljeno: 25.07.14 u 15:08

Mladi fudbaler Napretka Obeng Regan nije svestan da na području Srbije ne prolazi nezapaženo ako se pomešaju Crvena zvezda i Partizan.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vezista Napretka je u razgovoru za portal Goal.com hvalio srpsku JSL kao odličnu odskočnu dasku za mlade talente, ali je pritom napravio ‘neoprostivu’ grešku, rekavši da je Lazar Marković pre Liverpula igrao za Borac iz Čačka i Crvenu zvezdu!

“Srpska liga je odlična za mlade igrače da razviju svoj talenat, jer je ovo prvenstvo i bazirano na mlađima. Lazar Marković je sada u Liverpulu, a igrao je za Borac iz Čačka i Crvenu zvezdu, dok je Miloš Jojić iz Partizana stigao do Borusije Dortmund“, rekao je Regan. 

Mladi Regan se pominjao kao potancijalno pojačanje Crvene zvezde, na čijoj je klupi njegov bivši trener Nenad Lalatović, ali on je usredsređen na rad sa Napretkom.

“Pripreme protiču po planu, spremamo se i treniramo jako kako bi na kraju sezone bili među prva četiri kluba u prvenstvu. Želim da pružim sve od sebe i tako pomognem timu“, naglasio je Regan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter