0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bleda partija Zvezde: Planić dao gol pa „pocrveneo“ (FOTO)

Objavljeno: 25.07.14 u 19:30

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su nerešeno 1:1 protiv Vašaša u prijateljskoj utakmici odigranoj u Sloveniji. Bilo je to bledo izdanje izabranika trenera Nenada Lalatovića.

Meč je obeležilo najnovije pojačanje Crvene zvezde na poziciji štopera Bogdan Planić, koji je prvo za svega četiri minuta na debitantskoj utakmici postigao gol, a potom do 45. minuta zaradio crveni karton. Ne pamti se da je i jedan fudbaler u istoriji kluba sa Marakane uspeo da uradi sve ovo na debiju za jedno poluvreme.

Utakmica je odlično počela za šampiona Srbije. Milijaš je u 4. minutu izveo korner, Planić je bio najbolji u skoku i glavom loptu zakucao u mrežu. Od postignutog gola bolji tim na terenu bio je Vašaš. Mađari su imali nekoliko pokušaja, ali su oni većinom završavali van okvira gola. Sledeći bitan momenat na meču dogodio se u 42. minutu kada je strelac gola Planić kao poslednji igrač odbrane oborio napadača Vašaša i dobio crveni karton. Mađari su tražili penal, ali su dobili samo slobodan udarac.

U drugom poluvremenu smo gledali malo fudbala. Bez šansi, kao da su oba tima želela da sudija što pre odsvira kraj. Da publika ne zaspi potrudili su se fudbaleri Vašaša, koji su u 77. minutu iskoristili grešku Zvezdine odbrane i lobovali istrčalog Kahrimana za konačnih 1:1.

Crvena zvezda je utakmicu počela u sastavu Kahriman, Petković, Lazić, Planić, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Savićević, Gavrić, Lazović i Rakić, a u drugom poluvremenu šansu su dobili Predrag Đorđević, Stojanović, S. Đorđević, Gogić, Karaklajić, Živković, Onjilo i Despotović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter