0
Evropske lige

Ništa od suspenzije, Suarez od starta sezone igra za Barsu?

Objavljeno: 24.07.14 u 10:38

Kako stoje stvari, novi napadač Barselone, Luis Suarez, mogao bi već od starta sezone da zaigra za katalontskog giganta u startnoj postavi, uprkos trenutno važećoj suspenziji FIFA zbog čuvenog ujeda Kelinija na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

FOTO: fcbarcelona.com
FOTO: fcbarcelona.com

Naime, kako ekskluzivno saznaje specijalizovani portal „Goal.com“ iz izvora iz Sudu za arbitražu,postoji izvesna mogućnost da se revidira ova suspenzija i ublaži, odnosno da se preimenuje u onu koja će trajati četiri meseca, ali na utakmice na internacionalnoj sceni.

Prema pisanju ovog portala, ima indicija da bi ovaj scenario sa promenom kazne Luisu Suarezu zaista mogao da se dogodi, uprkos činjenici da je FIFA do sada bila neumoljiva i odbila da smanji prethodno izrečenu kaznu, a čak je zabranila Barsi da predstavi Luisa Suareza.

Kako piše „Goal.com“ Barselona je odlučila da se požali Sudu za arbitražu zbog nemogućnosti da ovaj 27-godišnji igrač igra u španskoj Primer ligi. Advokat Luisa Suareza je na ovom sudu objasnio da je „kazna drakonska, totalitarna i fašistička“.

Jedan izvor iz Suda za arbitražu potvrdio je da postoji realna mogućnost da se Suarezu drastičo smanji kazna.

„Sada kada je čitav slučaj dospeo u nadležnost Sudu za arbitražu vrlo je verovatno da će kazna biti smanjena“, naveo je ovaj izvor.

„Činjenica je da ova kazna može da se odnosi samo na utakmice koje Luis Suarez igra u dresu nacionalnog tima, a ne i one koje bi igrao u Barseloni“, dodao je ovaj izvor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter