0
Domaći fudbal

Milijaš: Razmišljam samo o Zvezdi, u svakoj sezoni juriš na titulu

Objavljeno: 24.07.14 u 21:10

U sredu se pjavila vest da je turska Manisa veoma zainteresovana za kapitena Crvene zvezde Nenada Milijaša koji vredno trenira sa timom u Sloveniji i ne osvrće se previše da informacije koje stižu i do njega, ali ipak potvrđuje da interesovanje postoji.

Nenad-Milijaš-Pripreme

„Jeste, Manisa je pokazala interesovanje, kontaktirala mog agenta, a na meni je da vidim šta ću i kako odlučiti. Ne isključujem mogućnost dogovora, kao i sa bilo kim drugim, ali i dalje razmišljam samo o Zvezdi i glavom sam ovde. Pročitao sam izjavu predsednika turskog kluba, ali nemam nameru da se bavim procenama. Za interesovanje Manise javio mi je i Nikola Mikić, koji je standardni prvotimac tamo“ – rekao je Milijaš u izjavi za Novosti.

Osvrnuo se kapiten crveno-belih i na brojne odlaske sa Marakane ovog leta.

„Koga nema bez njega se može i mora. Niko nije veći od Zvezde i niko ne znači toliko da bez njega klub ne može.“

Bez obzira na to što je tim prilično podmlađen iskusni vezista tvrdi da se jasno zna koji su ciljevi Crvene zvezde bez obzira na okolnosti.

„Ko god došao u Zvezdu, bilo da ima 12 ili 40 godina, bolje da nije dolazio ako ne može da izdrži taj pritisak. Ja ne mogu da igram, a da ne mislim da će Zvezda osvojiti trofej. Ne treba im dodavati druge pritiske, ali nikad nećemo reći da ne treba da idemo na titulu“ – objasnio je Milijaš.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter