0
Ostali sportovi

Bolt: Tek ću ostvariti najbolje rezultate

Objavljeno: 24.07.14 u 16:37

Najbolje tek dolazi. Rekorder sveta u sprintu na 100 i 200 metara Jusein Bolt tvrdi da najbolji rezultati u karijeri nisu iza njega, nego da će tek doći.

Usain Bolt

Bolt je već pet godina vlasnik rekorda na 100m (9,58s) i na 200m (19,19s), još od SP u Berlinu.

„Sve je u tome da treba da budete potpuno predani treningu. Svake sam godine sam u jednom delu sezone bio povređen. Ključno je ostati zdrav i fokusiran na stazu, a manje dekoncentrisan drugim stvarima“, rekao je Bolt.

Jamajčanin je češće u medijima kao akter markentinških kampanja, a manje kao sprinter.

„Moram malo da smanjim sponzorske obaveze za sledeću sezonu, da probam da ih ograničim što je više moguće. Tada mogu da imam više vremena za rad, više vremena da se posvetim tome da ostanem zdrav i fokusiran“, rekao je Bolt.

Učestvovaće na Igrama Komonvelta koje su u sredu počele u Glazgovu, ali samo kao deo štafete Jamajke na 4×100 metara jer se tek oporavio od povrede.

A da najbolje tek predstoji, veruje i Boltov trener.

„Ne bih rekao da smo videli najbolje od njega. Mislim da je sposoban za još veću brzinu ako bude imao neometane pripreme“, rekao je Boltov trener Glen Mils.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter