0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Blamaža Vojvodine: Suspendovani igrač nastupio u kvalifikacijama za LE

Objavljeno: 24.07.14 u 11:46

FK Vojvodina je deklasirana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu UEFA, pošto je rezultatom 4:0 poražena od na gostovanju u Slovačkoj od Trenčina.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, više od poraza na terenu, boli poraz rukovodstva ovog kluba koji su svoj poraz doživeli – van terena. Naime, čelnici novosadskog kluba odlučili su da od prvog minuta na teren istrči Lazar Veselinović.

Međutim, problem je nastao, kako piše „Sportski žurnal“, zbog toga što je Veselinović bio pod suspenzijom zbog crvenog kartona, o čemu je Vojvodina uredno dobila dopis od strane UEFA.

Naime, Lazar Veselinović je prošle sezone kao igrač Dinama iz Minska „pocrveneo“ u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope posle incidenta i koškanja sa Gustavom Kolmanom, igračem Trabzona, zbog čega su obojica dobili po crveni karton i zabranu neigranja tri utakmice na evro-sceni.

Da li zbog nemara nekog od zaposlenih, ili iz nekog drugog razloga, tek čelnici Vojvodine pustili su Veselinovića da igra do 80. minuta susreta s Trenčinom, a tek onda je zamenjen Popara.

Zbog svega ovoga, Vojvodini preti eliminacija za „zelenim stolom“. Mada, s obzirom na rezultat iz prvog meča, malo je verovatno da bi novosađani stigli do čuda…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter