0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

Adem Ljajić želi da ostane u Romi

Objavljeno: 24.07.14 u 10:08

Nekadašnji vezni fudbaler Partizana, danas član rimske Rome, Adem Ljajić, namerava da ostane u timu iz prestonog grada Italije.

ljajic-marker

Reprezentativac Srbije pojačao je Rimljane dolaskom iz Fiorentine za sumu od 11 miliona evra, a u Seriji A je uspeo da do sada upiše po šest pogodaka i isto toliko asistencija na ukupno 28 odigranih mečeva.

„Razgovarao sam sa čelnicima kluba, rekao sam im da želim da ostanem, potpisao sam ugovor na četiri godine sa Romom i želim da ostanem do kraja. Pričao sam i sa trenerom, ali mi nije rekao ništa konkretno“, naveo je Ljajić.

Ostanak Ljajića u Romi postavio se kao pitanje po dolasku novih imena u klub poput Huana Manuela Iturbea iz Verone. Šef struke rimskog giganta Rudi Garsija ne vidi problem u dovođenju pojačanjal.

„Kada postoji velika konkurencija to je veoma dobro za tim, a moj cilj je da nađem svoje mesto u njemu, međutim na treneru je da odluči“, dodao je Ljajić.

Pored Iturbea, u Romu su ovog leta stigli 20-godišnji Leandro Paredes i Salih Udžan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter